Barbara Voors

Foto: Sandra Qvist

Utforska författaren

Barbara Voors föddes 1967 i Stockholm, och är till hälften svenska och till hälften holländska. Hon växte upp i Teheran, Iran, men när revolutionen kom 1979 flyttade familjen tillbaka till Sverige. Det var då hon började att skriva.

Barbara debuterade som 22-åring med romanen Älskade du. Barbaras stora intresse utöver litteraturen är utvecklingsfrågor, och förutom att skriva böcker arbetar hon som frilansskribent för biståndsorganisationer, såsom Svenska FN-förbundet, UD med flera.

Vill du skriva till författaren Barbara Voors? Skriv till: barbara@barbaravoors.com

Utgivning

Om boken

Smultronbett är berättelsen om en kvinnas fall.
Molly Swartling lever ett behagligt liv; toppinredd villa, två barn, mannen känd dirigent och själv är hon cellist i Konserthallen.
Men när hon en dag hittar en lapp i brevlådan betitlad MEDELÅLDERSKRISEN påminns hon i ett slag om sitt livs förgänglighet. För att kommaa undan sig själv kastar hon sig i en ond cirkel av hetsig shopping, febril träning och destruktiva kärleksaffärer.
Hennes tillvaro börjar långsamt krackelera.
Musik av Mozart invävd i inläsningen.

Läs mer

Barbara Voors

Smultronbett

Om boken

Savanna Brandt är inne på sin sextiofjärde sömnlösa natt. Hennes värld är på väg att falla samman.
Men det är inte bara sömnlösheten som plågar Savanna. Hon har dessutom börjat få anonyma brev. Avsändaren vet var hon bor, hur hon ser ut och känner även till hennes sömnproblem.
Psykologisk spänningsroman om sömnlöshet,
sorg och oväntad åtrå.

Läs mer

Sömnlös

Barbara Voors

Sömnlös