Lisbeth Williams

Utforska författaren

Lisbeth Williams är konst- och arkitekturhistoriker som i drygt 25 år arbetat som arkitekt och ombyggnadsforskare på Chalmers i Göteborg och Tekniska Högskolan i Stockholm. Idag arbetar hon som inredare, formgivare och konstnär. Hon har mångårig erfarenhet av klassisk inredning, trädgårdsplanering och homestaging och arrangerar idag kurser för bl. a. Medborgarskolan.

Utgivning

Om boken

Befinner du dig mitt i flyttstressen? Känner du dig hemmablind? Den här boken hjälper dig att framhäva din bostads allra bästa sidor så att den attraherar och inspirerar tilltänkta köpare.

Det kallas homestaging, flyttstyling eller homestyling. Oavsett vilket så handlar det om att iordningställa sitt hem inför försäljning, så att köpare ser bostadens alla kvaliteter och möjligheter. Fenomenet har länge varit en självklarhet i USA och Europa, och de senaste två åren har det blivit väletablerat även i Sverige.
Den här boken beskriver grunderna i homestaging så att gemene man själv kan planera och organisera sin bostad inför försäljning. Det kan handla om bostadsrätten, villan eller sommartorpet.
Boken täcker allt ifrån enklare städ- och förvaringstips till mer omfattande förändringar som färgsättning och renovering. De små medlen som förändrar det viktiga helhetsintrycket lyfts fram. Utförliga steg-för-stegbeskrivningar illustreras med färgfotografier och skisser.
Ur innehållet: När ska man anlita fackfolk och hantverkare? Vad kan man göra själv? Vilka avdragsregler gäller? Hur sätter man igång? Homestaging med barn och ungdomar Homestaging inför fotografering och visning Checklistor

Läs mer

Lisbeth Williams

Homestaging