Homestaging

Författare

Lisbeth Williams

Homestaging

Svenska

2006-09-12

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Publiceringsdatum

2006-09-12

Formgivare omslag

Pernilla Qvist

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Lisbeth Williams

Format

Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151847245

Antal Sidor

108

Vikt (kg)

0.471

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

225

Bredd (mm)

190

Böcker av författaren

Om boken

Befinner du dig mitt i flyttstressen? Känner du dig hemmablind? Den här boken hjälper dig att framhäva din bostads allra bästa sidor så att den attraherar och inspirerar tilltänkta köpare.

Det kallas homestaging, flyttstyling eller homestyling. Oavsett vilket så handlar det om att iordningställa sitt hem inför försäljning, så att köpare ser bostadens alla kvaliteter och möjligheter. Fenomenet har länge varit en självklarhet i USA och Europa, och de senaste två åren har det blivit väletablerat även i Sverige.
Den här boken beskriver grunderna i homestaging så att gemene man själv kan planera och organisera sin bostad inför försäljning. Det kan handla om bostadsrätten, villan eller sommartorpet.
Boken täcker allt ifrån enklare städ- och förvaringstips till mer omfattande förändringar som färgsättning och renovering. De små medlen som förändrar det viktiga helhetsintrycket lyfts fram. Utförliga steg-för-stegbeskrivningar illustreras med färgfotografier och skisser.
Ur innehållet: När ska man anlita fackfolk och hantverkare? Vad kan man göra själv? Vilka avdragsregler gäller? Hur sätter man igång? Homestaging med barn och ungdomar Homestaging inför fotografering och visning Checklistor

Läs mer

Lisbeth Williams

Homestaging