Alycea Ungaro

Utforska författaren

Alycea Ungaro har ett eget pilatesinstitut i New York City och är författare till ett flertal böcker om pilates.

Utgivning

Om boken

Har du inte tid, råd eller lust att gå på gym? Med 15 minuter pilates varje dag kan du träna hemma, bygga du upp din styrka och samtidigt få en graciös hållning.

Boken innehåller fyra 15-minutersprogram och är det närmaste du kan komma en personlig tränare. Programmen är avsedda att lära, vägleda, informera och, förhoppningsvis, inspirera dig. De manar din kropp och ditt sinne till aktivitet, vilket främjar hälsa och välbefinnande för resten av livet.
Boken innehåller instruktiva steg-för-steg-foton som visar detaljerna i varje övning samt en bifogad DVD-skiva som visar alla rörelser i boken.

"Pilates är inte 'bara ytterligare en träningsform'. Pilates blir vad du gör den till. Pilates är ett tänkande, ett synsätt och en livsstil. Om du nalkas pilates på detta sätt, kommer du att nå resultat."
Alycea Ungaro

Pressröster:

"Det är inte några utmanande produkter, men passande för den som vill prova på endera träningsformen eller börja dagen med ett snabbt och mjukt pass."
Fitness Magazine

"En utmärkt bok/dvd för dig som är nyfiken på pilates men inte kommit dig för att söka till en pilateskurs. Den kan också fungera för dig som tränat pilates tidigare men vill komma igång igen."
Kollega


Läs mer

Alycea Ungaro

15 minuter pilates varje dag