Marisa Peer

Utforska författaren

Marisa Peer har studerat hypnoterapi och psykoterapi i London och USA, och har varit verksam i båda länderna sedan utbildningstiden. Redan från början specialiserade hon sig på ätstörningar och viktrelaterade problem och började så småningom att arbeta inom tv.
Marisa är internationellt erkänd som en av de allra skickligaste terapeuterna med en helt egenutvecklad metod som alltid ger resultat. Hon har ägnat över tjugo år åt att behandla patienter och har utvecklat en egen unik och framgångsrik "förändringsterapi". Nu har hon kommit ut med en ny spännande bok - Du KAN bli smal - som har fått översvallande recensioner och citeras i alla de främsta magasinen och dagstidningarna.
Marisa medverkar i två nya viktminskningsprogram i Channel 4 och ITV i januari. I hennes omfattande kundkrets återfinns skådespelare, rockstjärnor, musiker, mediapersonligheter, olympiska idrottare och till och med kungligheter.

 

Utgivning

Om boken

Om du vill förändra din kropp och din inställning till mat behöver du en annorlunda bok och den här boken är radikalt annorlunda!

"Efter att själv ha följt otaliga bantningsprogram och arbetat inom tränings- och hälsobranschen i åratal vet jag att bantningskurer inte fungerar. Över 95 procent av alla som följer en bantningsdiet går upp alla kilo de har tappat inom ett år, och många går dessutom ofta upp lite mer. Endast 2 procent av alla som följer en bantningsdiet lyckas behålla sin nya vikt. Forskning har visat att 99 procent av alla bantningskurer misslyckas och att ingen klarar av att hålla en diet långsiktigt.
I dag finns det fler gym, fler träningsprogram för hemmabruk, mer information om diet och motion och fler överviktiga människor än någonsin, så det är uppenbart att det är något som inte fungerar! Bantning och motion tar varken itu med eller botar de emotionella problem som ligger bakom det faktum att många stoppar i sig för mycket mat. "

Marisa Peer har arbetat med överviktiga människor i 24 år och har själv haft viktproblem. Hon vet att bantning aldrig fungerar: det är insidan vi måste förändra, vårt sätt att se på oss själva och på mat.
Efter några timmar tillsammans med Marisa har du lärt dig hur du går ner i vikt och hur du behåller den nya vikten för alltid, utan att banta. Du lär dig tio enkla steg som garanterar att du går ner i vikt och inte lägger på dig kilona igen. De här övningarna skiljer sig från allt annat du har provat tidigare. De ger bevisligen resultat, och en förbluffande stor andel lyckas med den här metoden.
Genom att lyssna till Marisas budskap förändras ditt sätt att tänka, din inställning och naturligtvis din vikt.

Läs mer

Marisa Peer

Du KAN bli smal