Natalie Savona

Utforska författaren

Natalie Savona är en av Englands ledande nutrister med ett inspirerande förhållningssätt till ett balanserat ätande. Hon förbjuder ingenting, men pekar ut läcker, hälsosam, lättlagad mat som hjälper människor komma i sitt livs form. Hon har en examen från Cambridge and City University, och driver en egen klinik där hon hjälper människor med allt från kroniskt trötthetssyndrom till svåra magbesvär. Dessutom medverkar hon regelbundet i Cosmopolitan, har haft eget tv-program, The Kitchen Detective, samt håller en mängd föredrag om mat och hälsa.

Utgivning

Om boken

"Ett fokus på vad du får äta i stället för på vad du inte får äta: så uppfriskande!"
Elle

"Med Natalies mat för superhälsa kan du äta utan dåligt samvete!"
Cosmopolitan

Vi vet alla att en balanserad diet håller oss hälsosamma, men vi kan använda mat på ett mycket mer medvetet sätt för att få mer energi, gå ner i vikt, bygga upp vårt immunförsvar och stressa ner. Nytänkande nuitristen Natalie Savona presenterar 60 superingredienser som kan ge dig superhälsa! Boken innehåller dessutom 120 underbara, hälsosamma recept. Om du använder dessa samt dricker vatten, så får din kropp allt den behöver på ett naturligt och okrångligt sätt.
Vilken är då supermaten? De senaste årens forskning visar på att naturen i sin klokhet har försett människan med precis det vi behöver för att få i oss alla vitaminer och mineraler i naturlig form. Färgstarka fruker och bär i regnbågens alla färger som blåbär, apelsiner och körsbär. Avocado, morötter, ingefära. Ägg, nötter, yoghurt och lax för att nämna en del.
Boken är indelad i kapitel som Energi, Matsmältning, Detox, Hud, Sex, Ålder osv och längst bak finns olika praktiska register till exempel för vad de olika vitaminerna är bra för, samt vad man kan äta om man lider av olika besvär.
Det har aldrig varit enklare att utnyttja naturens hälsoapotek för optimal hälsa!

Läs mer

Natalie Savona

Superhälsa