Camilla Björkman

Foto: Sara Moritz

Utforska författaren

Camilla Björkman är journalist och driver tidningsförlaget Magazinhuset. Hon skriver löpande om karriär och entreprenörskap i olika tidningar, som till exempel Elle, Cosmopolitan, Driva Eget, Aftonbladet och Shortcut. Dessutom föreläser hon om hur man lyckas som frilansjournalist och driver även en blogg om samma ämne.

Utgivning

Om boken

DEN PERFEKTA HANDBOKEN FÖR ALLA KVINNOR SOM ÄR SUGNA PÅ EN SUPERKARRIÄR

Drömmer du om att komma längre i karriären? Är ditt mål att bli hög chef, starta eget eller satsa på något du verkligenbrinner för? Oavsett vilket tjänar du på att lära dig arbetslivets dolda spelregler.

Med hjälp av Powerprincipen kan du nå exakt dit du vill - och få bättre självkänsla och högre lön på köpet. Powerprincipen bygger på tio nycklar som handlar om allt från att våga tro på sig själv, hitta sin passion, sätta upp mål och bli organisationssmart.

Journalisterna Camilla Björkman och Ulrika Ek har intervjuat några av Sveriges mest framgångsrika kvinnor som generöst delar mes sig av konkreta råd, tips och både lyckade och mindre lyckade upplevelser. Dessutom får du inspiration, guidning och massor av pepp för att våga satsa på just det du drömmer om.

Läs mer

Ulrika Ek, Camilla Björkman

Powerprincipen