Barry Michels

Utforska författaren

Barry Michels och Phil Stutz har tillsammans över 60 års erfarenhet av psykoterapeutisk verksamhet. De skapade "The Tools" med inspiration från den jungianska skolan, men metoderna begränsas inte av gängse psykologiska värderingar. "Jag ser mig som något av en rebell", säger Barry Michels till The New Yorker.

Utgivning

Om boken

Barry Michels och Phil Stutz är psykoanalytikerna som hjälper Hollywoods kändisar och makthavare med allt från skrivkramp till problem i äktenskapet. "The Tools" är deras verktyg - och vem som helst kan använda dem.

Bekämpa rädslan för att misslyckas genom att föreställa dig att allt går snett och att du är redo att förlora allting. Släpp loss den kosmiska ilskan i dig genom att ställa dig i ett tomt rum och låtsas skälla ut dina eventuella kritiker. Hitta kraften inom dig - en kraft som alltid funnits där - och använd den för att lösa dina problem.

- Övervinn de hinder som håller dig tillbaka i det vardagliga livet
- Förverkliga din inre potential att växa både i yrkeslivet och som människa
- Lösgör din kreativitet
- Nå den inre kraft som ger bränsle åt de själsliga dimensionerna av ditt liv

Barry Michels och Phil Stutz har tillsammans över 60 år av psykoterapeutisk verksamhet. De skapade "The Tools" med inspiration från den jungianska skolan, men metoderna begränsas inte av gängse psykologiska värderingar. "Jag ser mig som något av en rebell", säger Barry Michels till The New Yorker. "The Tools" har gjort Michels och Stutz till en Hollywoodsk yrkeshemlighet och nu är det dags för resten av världen att ta del av duons enkla, handfasta men samtidigt fantasifulla förslag på hur man tar tag i sitt liv. Det handlar om att utnyttja sin inneboende kreativitet, att lära känna sig själv och inte gräva ner sig i det förgångna.

Dåligt självförtroende och en allmän känsla av otillfredsställdhet är problem de flesta kan plågas av. "The Tools" är metoden som har något att säga oss alla.

Läs mer

Phil Stutz, Barry Michels

The Tools