Andreas Wilson

Foto: Sima Korenivski

Utforska författaren

Andreas Wilson är skådespelare och slog igenom brett i filmatiseringen av Jan Guillous Ondskan. Har jobbat runt om i välden, rest mycket och vårdat ett matintresse. Efter att ha flyttat tillbaka till Stockholm från Los Angeles föds iden om att öppna eget. Har aldrig jobbat i en bar men besökt många. Med kompanjonerna i Juiceverket kunde idén förverkligas. Andeas fortsätter sin skådespelarkarriär och sågs senast i framgångsrika tv-serien Äkta Människor på SVT.

Juiceverket utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker" med motiveringen:
"En värld av råsaft och dess självklara människotycke öppnar sig med hjälp av dessa fantastiska fyra herrar och deras snurrande maskiner."

Utgivning

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker".

De senaste åren har det poppat upp juicebarer i varenda köpcenter och matiga smoothies har blivit en acceptabel lunch.

Juiceverket driver fem dagbarer i Stockholm, med fokus på nyttiga njutningar. Nu bjuder grundarna på sina hemligheter och bästa recept. Här hittar du smarta tips och husmorsknep, råd om vilken utrustning som behövs och vilken man klarar sig utan, och hur man ska förvara olika ingredienser för att behålla fräschören. Men det handlar också om träning, om juice för olika årstider och situationer, om avancerade juicer och om att kombinera juice med mat - eller med sprit.

Läs mer

Sebastian Berggren, Andreas Wilson, Niklas Junker, Claes Häggström

Juiceverket