Claes Häggström

Utforska författaren

Claes Häggström är Umeåsonen som flyttat till storstan. Fd gymnast men allmänt begåvad inom alla sporter. Har dubbla examina i ekonomi och jobbar på bank med något som ingen av oss andra förstår. Har kört Vätternrundan och ska köra Vasaloppet. Anmälde hela gänget till Triathlon och drog sen själv på semester. Har många års erfarenhet som bartender från diverse krogar och barer. Är nu i färd med att förverkliga ännu en dröm, att bygga ett eget sommarhus.

Juiceverket utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker" med motiveringen:
"En värld av råsaft och dess självklara människotycke öppnar sig med hjälp av dessa fantastiska fyra herrar och deras snurrande maskiner."

Utgivning

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker".

De senaste åren har det poppat upp juicebarer i varenda köpcenter och matiga smoothies har blivit en acceptabel lunch.

Juiceverket driver fem dagbarer i Stockholm, med fokus på nyttiga njutningar. Nu bjuder grundarna på sina hemligheter och bästa recept. Här hittar du smarta tips och husmorsknep, råd om vilken utrustning som behövs och vilken man klarar sig utan, och hur man ska förvara olika ingredienser för att behålla fräschören. Men det handlar också om träning, om juice för olika årstider och situationer, om avancerade juicer och om att kombinera juice med mat - eller med sprit.

Läs mer

Sebastian Berggren, Andreas Wilson, Niklas Junker, Claes Häggström

Juiceverket