Niklas Junker

Utforska författaren

Niklas Junker har drivit egen pr & reklambyrå men också kört budbil. Har jobbat mycket med brandmanagement och avslutar nu studier i juridik vid Stockholms Universitet. Han har alltid många järn i elden och lång och gedigen erfarenhet från diverse uteställen i Stockholm bl.a Café Opera, Mondo, Solidaritet. Både som bartender och driftschef. Han är en stor matnörd och frankofil som inte reser långt utan en vintage champagne och en burk gåslever i väskan.

Juiceverket utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker" med motiveringen:
"En värld av råsaft och dess självklara människotycke öppnar sig med hjälp av dessa fantastiska fyra herrar och deras snurrande maskiner."

Utgivning

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Dryckeslitteratur, ej alkoholhaltiga drycker".

De senaste åren har det poppat upp juicebarer i varenda köpcenter och matiga smoothies har blivit en acceptabel lunch.

Juiceverket driver fem dagbarer i Stockholm, med fokus på nyttiga njutningar. Nu bjuder grundarna på sina hemligheter och bästa recept. Här hittar du smarta tips och husmorsknep, råd om vilken utrustning som behövs och vilken man klarar sig utan, och hur man ska förvara olika ingredienser för att behålla fräschören. Men det handlar också om träning, om juice för olika årstider och situationer, om avancerade juicer och om att kombinera juice med mat - eller med sprit.

Läs mer

Sebastian Berggren, Andreas Wilson, Niklas Junker, Claes Häggström

Juiceverket