Anja Forsnor Wärn

Foto: Hanna Skoog

Utforska författaren

Anja Forsnor Wärn är licensierad kost- och livsstilsrådgivare. Hon debuterade med kokboken En god morgon 2016.

Utgivning

Om boken

Vad är en hållbar livsstil? Hur står man emot frestelsen att falla för snabba lösningar när det kommer till träning och hälsa? Hur undviker man jämförelsehetsen när alla andras samlade lycka bara är ett swipe bort? Och går det att se på sig själv med lika snälla ögon som man ser på sin bästa vän?

I Self-Care har livsstilsrådgivaren Anja Forsnor Wärn och träningsexperten Alexandra Kamperhaug samlat sina bästa tips och tankar kring vad som är ett långsiktigt välbefinnande. Hur vi kan nå dit, och hur vi kan stanna där. Det handlar om hållbarhet inifrån, att hitta balansen mellan viktiga ingredienser för välmående: maten, träningen, självkänslan och återhämtningen. I boken finns också ett kapitel om vad som händer med en när känslan av otillräcklighet gör en sjuk.

Författarna delar med sig av sina egna hjärnspöken och utmaningar men också sina båda resor mot ett mer hälsosamt liv i balans. De erfarenheter och den kunskap som lett fram till receptet på en livsstil fri från hets, dieter och dålig självkänsla.

Läs mer

Anja Forsnor Wärn, Alexandra Kamperhaug

Self-care

Om boken

För kostrådgivaren Anja Forsnor är frukosten favoritmålet på dagen. I En god morgon visar hon hur man kan börja dagen genom att äta gott, omväxlande och hälsosamt. Oavsett om man vill ta något snabbt på språng eller om man planerar en helgbrunch för vännerna. I sju kapitel presenterar hon godsaker som mandelscones, rawghurt, turbosnabbt nötbröd, shots och smoothies. En god morgon bjuder på oemotståndliga recept som kan göra din dag.

Läs mer

En god morgon

Anja Forsnor Wärn

En god morgon

Recensioner

Kostrådgivaren Anja Forsnor bjuder på en frukost man inte kan motstå i TV4 Nyhetsmorgon

”Anja Forsnor är aktuell med ny kokbok om frukost – berättar om sitt favoritrecept”

Nyheter

Foto: Hanna Skoog

19 augusti 2019

Good enough räcker!

Nyheter