Self-care

Författare

Anja Forsnor Wärn

Alexandra Kamperhaug

Self-care

Svenska

2019-08-07

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Inspirationsböcker

Författare

Recensionsdag

2019-08-28

Publiceringsdatum

2019-08-07

Formgivare omslag

Hannah Carlsson

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Hanna Skoog

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Obestruket t/f

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113092379

Antal Sidor

159

Vikt (kg)

0.631

Ryggbredd (mm)

19

Böcker av författaren

Om boken

Vad är en hållbar livsstil? Hur står man emot frestelsen att falla för snabba lösningar när det kommer till träning och hälsa? Hur undviker man jämförelsehetsen när alla andras samlade lycka bara är ett swipe bort? Och går det att se på sig själv med lika snälla ögon som man ser på sin bästa vän?

I Self-Care har livsstilsrådgivaren Anja Forsnor Wärn och träningsexperten Alexandra Kamperhaug samlat sina bästa tips och tankar kring vad som är ett långsiktigt välbefinnande. Hur vi kan nå dit, och hur vi kan stanna där. Det handlar om hållbarhet inifrån, att hitta balansen mellan viktiga ingredienser för välmående: maten, träningen, självkänslan och återhämtningen. I boken finns också ett kapitel om vad som händer med en när känslan av otillräcklighet gör en sjuk.

Författarna delar med sig av sina egna hjärnspöken och utmaningar men också sina båda resor mot ett mer hälsosamt liv i balans. De erfarenheter och den kunskap som lett fram till receptet på en livsstil fri från hets, dieter och dålig självkänsla.

Läs mer

Anja Forsnor Wärn, Alexandra Kamperhaug

Self-care

Om boken

För kostrådgivaren Anja Forsnor är frukosten favoritmålet på dagen. I En god morgon visar hon hur man kan börja dagen genom att äta gott, omväxlande och hälsosamt. Oavsett om man vill ta något snabbt på språng eller om man planerar en helgbrunch för vännerna. I sju kapitel presenterar hon godsaker som mandelscones, rawghurt, turbosnabbt nötbröd, shots och smoothies. En god morgon bjuder på oemotståndliga recept som kan göra din dag.

Läs mer

En god morgon

Anja Forsnor Wärn

En god morgon

Nyheter

Foto: Hanna Skoog

19 augusti 2019

Good enough räcker!

Nyheter