Erika Frost

Foto: Angelica Zander

Utforska författaren

Erika Frost är kocken med ett brinnande intresse för raw och växtbaserad kost. Hon driver tillsammans med sin bästa vän rawfoodcaféet i Bottnaryd och restaurangen i Göteborg. Erika har de senaste 7 åren spenderat halva året till sjöss och arbetat som kock/sjukvårdsansvarig på en seglande gymnasieskola men har nu gått iland för att förverkliga sin dröm att kunna leva på sin passion och samtidigt inspirera flera till ett grönare liv. Via hennes blogg loveliveraw.se och instagram LoveLiveRaw följs hon dagligen av över 120 000 personer.

Utgivning

Om boken

Raw food, veganskt och ekologiskt tillhör det mest trendiga just nu. Frågan är om det är en övergående trend som snart ersätts av något annat, eller om vi på allvar är på väg mot ett grönare och mer medvetet förhållande till mat? Erika Frost är övertygad om det. Det kan aldrig bli omodernt att må bra.

I hennes bok Rå matglädje bjuder hon in oss i sin härliga raw food- och veganvärld, fylld av mat i alla regnbågens färger. Det är en mat som är oprocessad, fri från gluten, mejeri och raffinerat socker.

- Jag vill visa att raw food inte bara är rårivet och groddat, trots att jag uppskattar det också. Istället jobbar jag mer med texturer och smaksensationer, gärna sådana som känns bekanta. Mina svampbiffar med gräddsås, rårörda lingon, palsternacksmos och mormorsgurka är en rätt som är helt raw, men som smakar som en typisk, traditionell söndagsmiddag.

Läs mer

Erika Frost

Rå matglädje - veganskt, lyxigt och jäkligt gott

Nyheter

Foto: Angelica Zander

10 mars 2017

Fredagsreceptet: Dekadent tryffeltårta

Nyheter