Tess Ward

Foto: Columbus Leth

Utforska författaren

Tess Ward är en ung brittisk matbloggare och krönikör. Hon utbildades till kock på den legendariska Le Cordon Bleu och har jobbat på The River Cottage, Harwood Arms och The Ritz i London. Hon är dessutom matkonsult och receptutvecklare för flera varumärken.

Som 18-åring fick hon IBS och under de nästföljande åren gick hon till botten med sin kost för att hitta vägen tillbaka till en bättre maghälsa. Hon sattes på olika dieter som inte fungerade och det var först när hon lämnade alla hårda regler bakom sig och fokuserade på att äta renare, mindre bearbetade livsmedel, som hon började må bra på riktigt.

Utgivning

Om boken

Det finns inte en perfekt diet eller en kost som passar alla, och få enkla genvägar till en bättre hälsa. I Ät naturligt fokuserar kocken och matskribenten Tess Ward istället på hur man kan äta mycket och gott av det mesta. Här finns både laxtartar och lammfärsbullar och till och med en smoky bloody mary om man fokuserar på renare och mindre bearbetade råvaror utan tillsatser. Och mycket variation!

Resultatet är en oemotståndlig och tillåtande introduktionsbok till en sundare matlagning. Här finns information om råvarornas goda egenskaper och recept till de baser och grunder vi behöver till alla smoothies, juicer, puddingar och gröter som utgör en viktig del i det nya hälsosamma köket. Med totalt över 60 inspirerande recept för hela dagen förklarar boken på ett enkelt sätt hur och varför man kan må bättre och känna sig full av energi genom att välja rätt råvaror.

Läs mer

Tess Ward

Ät naturligt

Nyheter

Foto: Columbus Leth

6 april 2017

Fredagsreceptet: Het skaldjurssoppa med frasig schalottenlök

Nyheter