Torunn Steinsland

Utforska författaren

Hanne Andreassen Hjelmås och Torunn Steinsland driver den framgångsrika bloggen och websidan Klompelompe. Torunn jobbar som teknisk designer och Hanne är fotograf, hon har också tagit alla bilderna i boken. Sticka för de små är deras första bok.

Utgivning

Om boken

I den här boken hittar du mer än 60 beskrivningar på ljuvliga kläder för barn. Det är klassiska mönster men i ny tappning, tidlösa plagg som gjorda för att älskas och ärvas!

Här finns allt från accessoarer, babyfiltar och mössor till byxor, koftor och kappor, i både enkel design och med avancerade mönster. De flesta beskrivningarna är för barn från ett till sex år men här hittas också varianter för såväl nyfödda som deras föräldrar. Alla beskrivningar är markerade med svårighetsgrad från ett till tre och boken blandar riktigt enkla projekt med dem som kräver en erfaren stickare. Färgskalan i smutsig pastell känns både klassisk och aktuell, designen har rötterna i traditionen men med ett uppdaterat uttryck. Projekten kommer också med förslag på färgalternativ och garnkvalitet.

Läs mer

Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland

Sticka för de små