Jennie Benjaminsson

Foto: Katarina Di Leva

Utforska författaren

Jennie Benjaminsson kom tvåa i första säsongen av tv-programmet Sveriges mästerkock 2011. Hon är utbildad kock, har skrivit tre kokböcker och frilansar som matskribent och stylist för bland annat Allt om mat och Elle mat & vin.

Utgivning

Om boken

I Gourmetvego hittar du lyxigare recept än vad du är van vid från andra vegoböcker. Jennie Benjaminsson och Katarina Di Leva har skapat en elegant samling middags- och festmenyer med olika teman som räcker hela året.

För mig handlar en lyckad middag om upplevelser, om hur maten har lagats, hur den presenteras på tallriken, doften, smakerna och färgerna, säger Jennie.

Genom att ha det lilla extra, de spännande smakkombinationerna och den vackra presentationen av maten lyckas Gourmetvego kittla alla våra sinnen.

Läs mer

Jennie Benjaminsson

Gourmetvego

Nyheter

Foto: Katarina Di Leva

31 mars 2017

Fredagsreceptet: Pink maki rolls med tofu

Nyheter