Josie Silver

Foto: Justine Stoddart

Utforska författaren

Josie Silver är en ogenerad romantiker som träffade sin man när hon trampade på hans fot på hans 21-årsdag. Hon bor med honom, deras två barn och katt i Wolverhampton, England. En dag i december är Josies debutroman och rättigheterna är sålda till 20 länder.

Utgivning

Om boken

Laurie är inte särskilt romantisk och har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet. Men allt förändras en snöig decemberdag när hon tittar ut genom ett bussfönster. Och får syn på honom. För en kort stund står tiden still. Tills bussen åker iväg och ögonblicket är över.

Laurie går vidare med sitt liv, men mannen dröjer kvar i hennes tankar. Ett år senare, på en julfest, presenterar Lauries bästa vän Sarah henne för sin nya pojkvän, Jack O´Mara. Laurie känner genast igen honom.

Från att tidigare ha varit närmast oskiljaktiga börjar Laurie dra sig undan Sarah i ett försök att dölja sina känslor. Sarah är dock fast besluten att allt ska vara som förut och att de alla tre ska bli bästa vänner. Men hur slutar man vara förälskad? Och kommer Jack ihåg henne?

Vi får följa Laurie, Jack och Sarah under tio år av kärlek, vänskap och missade ögonblick. En dag i december är årets mest romantiska feelgoodläsning. En dråplig, varm och rörande historia som kommer att dröja kvar i dig länge.

Läs mer

Josie Silver

En dag i december

Nyheter

29 november 2018

Böckerna som garanterat ger julstämning

Nyheter