Annika Panotzki

Foto: Magnus Ragnvid

Utforska författaren

Annika Panotzki har i över ett decennium jobbat som matkreatör, med holistisk hälsa och energimedicin. Utifrån sin expertis inom alkalisk kost, superfoods och energisystemet har hon byggt personliga program, föreläst och frilansat som menyskapare och konceptbyggare för större hälsocaféer och restauranger. Hon driver även ett holistiskt center i Stockholm och frilansar för en rad tidskrifter med sina recept.

Fotograf Magnus Ragnvid, verksam sedan 90-talet med både reklam och kokböcker, och Vira Kiktso som frilansar som illustratör, konstnär och kreatör, har tillsammans med författaren skapat ett unikt och nyskapande uttryck för bokens bilder.

Utgivning

Om boken

Naturens skafferi innehåller ett spektrum av färg, form och konsistens att inspireras av!
Med den här boken kan du koppla samman kroppens ursprungliga visdom med vår moderna livsstil. Regnbågsmat presenterar ett hållbart sätt att leva, tillaga och äta mat på. En väg som inspirerar till livslust, glädje och välmående!

Här får du energigivande recept för hela dagen. Från frukostar med smoothies, juicer och bowls till mängder av fantastiskt goda maträtter som passar både vardag och fest. Självklart även efterrätter och godsaker som du kan njuta av alla dagar i veckan. Allt i regnbågens färger!

All mat är vegetarisk, laktos- och glutenfri samt utan vitt socker. Detta mer som en självklarhet för optimal energi än som en pekpinne. Välkommen till en tillåtande matfilosofi som passar alla!

Läs mer

Annika Panotzki, Vira Kiktso

Regnbågsmat

Nyheter

17 september 2018

Mat i regnbågens alla färger

Nyheter