Vinn våra pocketnyheter!

Datum

13 Juni 2018

Varje månad har en lycklig vinnare chans att få våra aktuella pocketnyheter. För att delta i tävlingen behöver du bara svara på frågan nedan:

Vad hette Rebecka Edgren Aldéns debutroman?

1. Den åttonde dödssynden
X. Den åttonde systern
2. Den åttonde människan i rymden

Maila ditt svar till oss på tavling@norstedts.se – senast 25 juni vill vi ha ditt svar.  Vinnaren är utsedd. Stort grattis till Anna-Karin i Nyland.

Observera att Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

 

Junis pocketnyheter

Baris Kayhan – Nätverket
Den prisbelönte reportern Baris Kayhan har fått unik tillgång till en sluten värld. Han har intervjuat personer i Södertäljenätverket, poliser och andra inom rättsväsendet och han har gått igenom det omfattande materialet från rättegången. Boken Nätverket är ett omskakande stycke samtidshistoria men även en bladvändande thriller. En svensk motsvarighet till Gomorra, Narcos eller The Wire.

Rebecka Edgren Aldén – Och blomstren dö
Och blomstren dö är en psykologisk thriller om mörka hemligheter, lojalitet och val på liv och död.

Margaret Atwood – Rövarbruden
Rövarbruden är en rapport från könskrigets innersta skrymslen där huvudpersonerna faller offer för en ondska som får sin kraft genom deras egna fantasier och självbedrägerier.

Audrey Carlan – Calendar Girl: Besatt
Calendar Girl-serien har jämförts med Femtio nyanser-böckerna. Nu kommer den tredje delen av e-bokssuccén äntligen i pocket.