Tolv städer – tolv kvinnor – tolv uppdrag

Datum

11 September 2018

Författaren Audrey Carlan blev ett internationellt fenomen i och med serien Calendar Girl, som översatts till mer än trettio språk världen över. Nu är hon tillbaka med den nya ljudserien Dream Maker, vars tredje del precis släppts.

Katy Evans, bästsäljande författare, säger så här om den nya serien: ”Beroendeframkallande läsning! Sexigt, styggt och mer än lovligt syndigt. Du kommer att sluka Audrey Carlans nya serie.”

Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach – exklusivt åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag driver han med sina två bästa vänner, och tillsammans tar de fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver i fråga om livsstil, kärlek och karriär.

I de tolv delarna i serien Dream Maker hjälper Parker och hans vänner tolv framgångsrika kvinnor i internationella storstäder, och de är beredda att gå långt för att deras klienter ska bli nöjda. Hon ska veta att hon är sexig och hur hon ska styra sitt liv. Under äventyrets gång möter också Parker, mannen med högt IQ och ännu högre libido, den enda kvinnan i världen som kan få honom att börja fundera på att hålla sig till enbart en säng - filmstjärnan Skyler Paige.

En ny del av Dream Maker släpps den 12:e i varje månad fram till juni 2019 då den tolfte och sista delen publiceras. Dream Maker finns som e-bok och ljudbok och är inläst av skådespelaren Filip Berg.

Du hittar Dream Maker här!


Dream Maker ges ut av Tiden, ett digitalt imprint som är en del av Norstedts Förlagsgrupp.

Relaterade artiklar

11 september 2018

Tolv städer – tolv kvinnor – tolv uppdrag