Yulia Van Doren

Utforska författaren

Yulia van Doren, mest känd som Goldirocks på Instagram, är en ryskfödd Grammy-nominerad klassisk sopran, numera en passionerad förespråkare av helhetshälsa. 2015 lanserade hon Goldirocks, sitt egna kristallmärke. Med sin förmåga att presentera kristallhealing på ett modernt och tillgängligt sätt har både hon och märket blivit kända. Hon gör framträdanden, workshops och healing sessions världen över. 

Utgivning

Om boken

Allt fler strävar efter att hitta balansen mellan det yttre och inre. När selfcare blivit det "nya svarta" har även kristallerna tagit en allt större plats i våra flöden, i inredning och inom modevärlden. Stenar och mineraler har också blivit trendkänsliga kändisars favoriter, alla från Kim Kardashian till Victoria Beckham och Adele sägs använda dem mot scenskräck.

Den här boken är en guide för den som är nybörjare på området, en genomgång av 50 stenar och kristaller och vad de kan göra för oss. Från agaten som ger skydd, mod, styrka och håller oss grundade till turkosens egenskaper, en känsla av helhet, skydd och integritet.

Här får man veta hur man väljer sina egna kristaller och hur man sköter dem, renar och laddar dem med ny energi. Vilka som är bra på jobbet, i fickan och på resan, eller vilka du bör ge i present till en vän som lider av kärlekssorg eller till en nybliven mamma.

Läs mer

Yulia Van Doren

Kristaller