Alex Dimitrov

Foto: Sylvie Rosokoff

Utforska författaren

Alex Dimitrov och Dorothea Lasky är duon bakom det älskade Twitter-kontot @poetastrologers, mer kända som Astro Poets. Dimitrov är författare till tre diktsamlingar, och hans verk har publicerats i The New Yorker, The Paris Review och The New York Times. Lasky är författare till sex böcker . Hon har publicerats i The New Yorker och The Paris Review, och hon är docent i poesi vid Columbia University's School of the Arts.

Utgivning

Om boken

Astrologi är en av det nya decenniets stora trender. I Astro Poets - Din guide till Zodiaken får du en modern, populärkulturell och lättillgänglig astrologiguide fylld av insikter, råd och humor för Zodiakens alla tecken. Den här boken är riktad till en ny generation astrologifantaster.

Med sitt omåttligt populära twitterkonto har duon nått ut till hundratusentals människor som dagligen väntar på deras charmiga horoskop. De har en bred publik med kända fans som både Lena Dunham och Michelle Branch.

Duon går tydligt igenom vad begrepp som soltecken, måntecken och ascendent innebär inom astrologin. Boken målar upp en humoristisk (stundtals smärtsamt igenkännande) bild av vad som kännetecknar varje stjärntecken, vilka som passar ihop, och kanske viktigast av allt: vilka som absolut inte passar ihop. Med en härlig blandning av populärkulturella referenser, låtlistor och dikter har du här den perfekta presenten till dig själv eller till din astrologiälskande vän!

Läs mer

Alex Dimitrov, Dorothea Lasky

Astro Poets

Nyheter

28 maj 2020

Vilken boktyp är du? Stjärnorna berättar!

Nyheter