Karin Sundberg

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Utforska författaren

När Karin Sundberg inte skriver arbetar hon som art director och driver webbshoppen Postedwithlove.se. Karin Sundberg är uppväxt i Stockholm och bor i dag på Östermalm med sin sambo och deras tre barn. Hon debuterade med Allt som är dig kärt (2022).

Utgivning

Om boken

Tidigt en vårmorgon hittar konstintendenten Thiel Sager ett övergivet spädbarn i Millesgårdens trädgård. Den lilla flickan är välklädd och sitter i en dyr bilbarnstol, men ingen har anmält henne som saknad. Det finns heller inga spår som visar hur hon kommit till platsen och vem som kan ha lämnat henne där. Thiel ringer desperat dit sin granne, polisen Ebba Dracke.

En vecka senare befinner sig Ebba och Thiel på en glassig invigning av ett nytt byggprojekt på Lidingö. Festligheterna avbryts abrupt när en död tonårsflicka hittas i jorden. En flicka utan identitet och som inte heller verkar saknad. Det blir ett ärende för Pica-gruppen inom Norrmalmspolisen som Ebba leder. Kan de båda fallen höra ihop?

Episoderna blir startskottet för en labyrint av händelser som alla länkas tillbaka till ett brott som skedde flera år tidigare. Pressen att hitta mördaren ökar ytterligare när en elvaårig flicka försvinner spårlöst från en villaträdgård på Lidingö...

Läs mer

Karin Sundberg

Allt som är dig kärt