Becca Freeman

Foto: Allie Provost

Utforska författaren

Becca Freeman är medskapare till den populära bok- och livsstilspodcasten Bad on Paper. Hon är även medskapare till RomComPods och kan allt som är värt att veta om romantiska komedier. Hon bor i Brooklyn där hon entusiastiskt firar jul varje år. Sista julen i New York är hennes debutroman.

Utgivning

Om boken

Sista julen i New York är en roman om vänskap, familj och storslagen kärlek. För dig som uppskattar En dag av David Nicholls, En dag i december av Josie Silver och Strandläsning av Emily Henry.
Hannah och Finn har tillbringat varje jul tillsammans sedan universitetet. Ingen av dem har någon annanstans att ta vägen – Hannahs föräldrar har gått bort och Finns familj kastade ut honom när han kom ut som gay. De har skapat sina egna traditioner för att göra det bästa av julhelgen, allt från galna karaokekvällar till udda semesteräventyr. Den lilla duon utökas snart med Hannahs rumskompis Priya och den rike britten Theo som Finn träffat på en nattklubb. I varandra hittar de den familj de alla har längtat efter.Men tio år och tio jular senare är allt på väg att förändras. Efter att deras vänskap satts på prov under året har Finn och Hannah äntligen börjat prata med varandra igen. Tills Finn meddelar att han tänker lämna New York för Los Angeles. Samtidigt pressar Hannahs pojkvän på för att de ska skapa sina egna traditioner, skilda från gruppen – förändringar som Hannah är långt ifrån redo för. Men om det här kommer blir deras sista jul tillsammans ... Kan den bli deras bästa någonsin?"Sista julen i New York är en riktig serotonin-rush."The New York Times

Läs mer

Becca Freeman

Sista julen i New York