IQ-träning

Författare

Arcturus

Översättare

Gunnar Welin

IQ-träning

Svenska

2010-05-24

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Lek & spel

Översättare

Gunnar Welin

Författare

Recensionsdag

2010-05-26

Publiceringsdatum

2010-05-24

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Häftad

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113027722

Antal Sidor

176

Vikt (kg)

0.457

Ryggbredd (mm)

135

Höjd (mm)

230

Bredd (mm)

210

Böcker av författaren

Om boken

Hoppa över korsord och sudoku på årets semester, och testa i stället IQ-träning som utmanar din intelligens och tänjer gränserna för din tankeförmåga!

I denna nya samling med IQ-träning hittar du 333 kluriga utmaningar som alla testar din intelligens och ditt logiska tänkande. Alla är roligt utformade med massor av glada färger och roliga symboler. Några nötter kräver en förmåga att känna igen abstrakta mönster och i andra är det nödvändigt att plocka fram dina matematiska kunskaper. Gemensamt är att alla erbjuder en ordentlig logisk utmaning där det gäller att tänka rätt från början. Dessutom är det lättsamt, underhållande och roligt!

Så, värm upp dina mentala muskler och förbered dig på den ultimata IQ-gympan!

Läs mer

Arcturus

IQ-träning

Om boken

Alla de där lata semesterdagarna som du tillbringar i hängmattan, på stranden, i bilbaksätet på väg mot nya äventyr, i flyplansstolen eller i bersån på landet - varför inte passa på att gnugga geniknölarna och samtidigt ha riktigt kul? I IQ-nötter hittar du hundratals logiska problem och tankemässiga utmaningar som kan pigga upp den tråkigaste bilfärd eller regnigaste inomhusdag. Skärp din tankeförmåga - ensam eller tillsammans med vänner och familj. Utmana varandra eller lös problemen på egen hand. Du som alltid gillar korsord och sudoku men som vill ta det ett steg längre - detta är en bok för dig!

Läs mer

Testa gränserna för din tankeförmåga med IQ-nötter

Arcturus

Testa gränserna för din tankeförmåga med IQ-nötter