Kokbok:GI-Noll!

Författare

Sten Sture Skaldeman

Kokbok:GI-Noll!

Svenska

2010-09-13

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Publiceringsdatum

2010-09-13

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden, Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113031781

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.74

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

286

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

"Det är en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Glöm allt som har med piller och kosttillskott att göra. Ät dig sund och osårbar på näringstät, naturlig och obehandlad mat. Du får tillbaka den hälsa och den vitalitet som du glömt att du en gång hade!"

Sten Sture Skaldeman är tillbaka med en stor kokbok baserad på LCHF-dieten. Han förespråkar GI-noll, det vill säga mat helt utan kolhydrater.
I sina tidigare böcker har Sten Sture rett ut begreppen och visat varför man mår bra av denna diet - och dessutom går ner i vikt.
Vi kommer ihåg hans vittnesbörd om hur han gav upp sin bantning vid 140 kg, tog beslutet att äta ihjäl sig och fann att när han började äta det bästa han visste (ägg, bacon, fläsk, kött, grädde, ost och vin) rasade vikten! Han väger nu 88 kilo och är komplett kärnfrisk. Han går på regelbundna kontroller av blodsocker och kolesterol och alla värden är på topp.

Denna kokbok kan inspirera och användas av alla oavsett om man vill satsa på genomgående LCHF-diet om man har stor övervikt eller vill banta lite lagom genom att minska på kolhydraterna.
I kokboken ger Sten Sture grunderna till LCHF och beskriver hur det fungerar. Boken innehåller hundra recept indelade i frukost (som kan vara det svåraste målet när man följer denna diet), lunch, middag och mellanmål.
Boken är framtagen av samma team som producerade Kokbok: GI-noll!.
Sten Sture Skaldeman kompletterar med de senaste rönen, citerar läkare som rekommenderar denna metod och listar hemsidor och mejlgrupper där man kan följa debatten och lära sig mera om LCHF.

Läs mer

Sten Sture Skaldeman

LCHF-kokboken

Om boken

GI-Noll! är den första handboken i hormoniellt styrd viktminskning för kvinnor. Författaren till den rosa bantarboken Ät dig ner i vikt! är tillbaka med en revolutionerande bok speciellt anpassad för kvinnors ämnesomsättning!

"Smalmat gör dig fet", säger författaren. "Den här boken lär dig att kasta alla felaktiga kostråd och istället göra tvärtom! Du äter den kost du är avsedd att äta och får den kropp och den hälsa du är avsedd att ha."
Sten Sture Skaldeman har hjälpt tusentals kvinnor att återvinna sin hälsa och sitt välbefinnande. Viktminsk-ningen har de fått på köpet!

GI-Noll! bygger på principerna i Sten Sture Skaldemans första bok, Ät dig ner i vikt!. Här finns handfasta råd och recept och menyer. Dessutom innehåller den specialprogram för dig som väger 50, 25 eller 10 kg för mycket.
"Vi är alla olika och därför behöver vi olika råd", säger Sten Sture Skaldeman. "Oavsett vikt och hälsotillstånd har jag ett program för dig. Det stegvisa upplägget gör att boken passar för alla."

Läs mer

GI-noll!

Sten Sture Skaldeman

GI-noll!

Om boken

Bantningsböcker finns det gott om. Det som gör denna bok unik är att den är en praktiskt fungerande handbok för gravt överviktiga. Den är nämligen skriven av en författare som gått ner mer än 60 kilo och behållit sin nya vikt. I denna bok visar han hur han gjort och hur du kan göra samma sak. Det vanliga budskapet i viktminskningsböcker är att du måste äta mindre och röra dig mer. Denna bok säger tvärtom. Den säger att du ska äta mer och att du inte behöver röra dig ett dugg, åtminstone inte för att gå ner i vikt. Motion är nyttigt, säger författaren, men du går inte ner i vikt av det. Hur kan man äta mer och ändå gå ner i vikt? frågar du kanske. Jo, det kan man göra genom att äta så att man bränner fett. Huvudbudskapet i denna revolutionerande viktminskningsbok är att det handlar om förbränning, inte om hur mycket vi äter. Förbränner man det man äter så spelar det ingen roll hur stora portionerna är. Sten Sture Skaldeman har vägt över 140 kilo (vid 175 cm längd!). Efter decennier av övervikt har han återgått till att äta den föda som vi är avsedda att äta. Nu väger han som han gjorde för fyrtio år sedan. ?Jag har återvunnit mitt liv?, säger han. ?Jag vet hur man gör och nu är det min uppgift att sprida den kunskapen till andra?.

Läs mer

Ät dig ner i vikt

Sten Sture Skaldeman

Ät dig ner i vikt