Urban vintage

Författare

Ida Magntorn

Urban vintage

Svenska

2013-09-03

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Recensionsdag

2013-09-25

Publiceringsdatum

2013-09-03

Formgivare omslag

Ida Magntorn

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Kartonnage

Produktion

Papper

Träfritt obestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113047942

Antal Sidor

160

Vikt (kg)

0.765

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

267

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

Följ med till fem av världens mest inspirerande storstäder och lär dig hur du med enkla medel och stor kreativitet återskapar deras särskilda stil och atmosfär i ditt eget hem.

Vissa storstäder har den där speciella stilen, känslan och atmosfären kring sig som inte riktigt går att sätta fingret på. Det är något med stämningen och stadens personlighet, med dofterna och smakerna, men också med de faktiska sakerna och hur man använder dem var för sig och tillsammans. Det verkar enkelt men är hopplöst när man själv försöker få till det, det vet alla som släpat hem små eiffeltorn och andra souvenirer som verkade vara en så bra idé när man var på plats men väl hemma bara blir fel.

Ida Magntorn har alltid varit fascinerad av livet i andra städer. Hur ser det egentligen ut i New York-loftet? I den snirkliga Paris-lägenheten? I det surfchica Los Angeles-huset? I Urban Vintage besöker Ida olika hem i fem av världens mest inspirerande och tongivande storstäder och guidar oss till hur du kan skapa lite av deras specifika stil hemma.


Städerna som besöks:

Stilrena men lättsamma Köpenhamn

Excentriskt humoristiska London

Konstnärligt intelligenta New York

Poetiskt dekadenta Paris

Surfchict glamorösa Los Angeles

För varje stad konkretiserar Ida vad som är de utmärkande karaktärsdragen och hur du gör för att återskapa stilen i ditt eget hem. Som vägledning finns bilder och beskrivningar, projekt med tydliga steg för steg-instruktioner och loppis-checklistor med sådant som vintageälskarna i just den staden älskar att fynda, och som du själv kan leta efter där eller här hemma. Dessutom listor med musik, film och annat som hjälper dig att skapa den rätta stämningen hemma.

Läs mer

Ida Magntorn

Urban vintage