Gör om hemma

Författare

Andrea Engsäll

Gör om hemma

2014-03-25

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2014-03-25

Recensionsdag

2014-04-16

Formgivare

Frida Axiö

Formgivare omslag

Frida Axiö

Kategori

Praktiska handböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Daniel Cohn

Formgivare

Frida Axiö

Format

Kartonnage

Produktion

Papper

Artic Volumn

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113054735

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.584

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

232

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

Är du trött på hur du har det hemma? Vill du med enkla medel förändra och styla om utan att behöva ta ett banklån på kuppen? Då är det här boken för dig.

Det sägs att vårt hem är vår borg och för de flesta av oss är det viktigt att ha ett vackert och funktionellt hem som speglar vilka vi är. Men kanske har du ett vardagsrum som inte alls är din stil? Eller ett ofräscht badrum som behöver fixas till? Ett tråkigt sovrum eller en hall med bristfällig förvaring?

I Gör om hemma! visar inredaren Andrea Engsäll hur man på enkla och plånboksvänliga sätt kan förändra och förnya sitt hem. Hon går igenom hemmet rum för rum och delar generöst med sig av sina proffsknep, så att du på egen hand kan skapa ditt drömhem.

För varje rum finns några projekt med konkreta steg för steg-beskrivningar och tillhörande bilder. Dessutom enkla stylingknep och piff, men också härliga och inspirerande bilder och idéer. I vardagsrummet lär till exempel Andrea oss att göra ett eget soffbord eller hur man helt byter rummets stil och uttryck genom några enkla trick. Och i sovrummet visar hon oss hur man lätt fixar flera olika typer av sänggavlar. Allt med en begränsad budget.

Utöver hemmets rum gör vi ett par djupdykningar i ämnen som belysning, förvaring, färgsättning, ytskikt och textilier.

Under sina år som inredare och skribent i tv-program och tidningar vet Andrea Engsäll hur man med enkla medel kan åstadkomma stora förändringar. I den här boken får vi ta del av hennes bästa insidertips, proffsknep, idéer och konkreta projekt, och dessutom massor av inspiration.

Läs mer

Andrea Engsäll

Gör om hemma