Holy Sweet

Författare

Linda Nielsen Wermeling

Christina Kokkalis

Holy Sweet

2014-03-25

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2014-03-25

Recensionsdag

2014-04-16

Formgivare omslag

Sanna Sporrong

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Isabelle Hesselberg

Format

Halvklot

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113054759

Antal Sidor

141

Vikt (kg)

0.625

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

232

Bredd (mm)

194

Böcker av författaren

Om boken

Hos stockholmskonditoriet Holy Sweet finns det inga gränser för vad en sötsak kan vara - bakverk och konstverk i ett. Klart är att här finns något unikt för varje speciellt tillfälle: bröllopet, födelsedagen och jubileet, men också för den där alldeles vanliga vardagen som behöver förgyllas med det lilla extra.

I Holy Sweet finns inspiration, recept och mängder av konkreta tips. Hur gör man världsklassiga macarons, optimerar smakkombinationer eller skapar dessertbord utifrån olika teman? Det bjuds på praktiska råd om hur man med både enkla och lite mer avancerade medel kan förgylla barnkalas och dop, möhippor och tjejmiddagar, afternoon tea och vickningar, sommar- och vinterfester, påskmiddagar och nyårspartyn. Gå hela vägen och skapa ett dignande dessertbord eller välj ut några detaljer som får lyfta sockerkakan.

Läsaren får steg för steg-beskrivningar för de olika bakverken men också tydliga instruktioner om hur man skapar dekor och skyltar som förhöjer upplevelsen. Hur man skapar förväntningar och infriar dem. Boken kopplas dessutom till hemsidan www.holysweet.se där man kan ladda ner trycksaker att pryda dessertbordet med. Holy Sweet är en helhetsupplevelse.

Konditorerna Christina Kokkalis och Linda Nielsen Wermeling bakar allt från grunden och lägger stor omsorg vid såväl råvaror som detaljer. Allt ska vara av högsta kvalitet, så ekologiskt som möjligt, och skapas för hand med lust och passion. Det ser väldigt svårt ut, men de genvägar som faktiskt finns avslöjas här.

Välkommen till Holy Sweet!

Läs mer

Linda Nielsen Wermeling, Christina Kokkalis

Holy Sweet