5:2 enligt Anitha Schulman

Författare

Anitha Schulman

5:2 enligt Anitha Schulman

Svenska

2014-08-04

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Hälsa

Författare

Recensionsdag

2014-08-20

Publiceringsdatum

2014-08-04

Formgivare omslag

Carl Larsson

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Emma Jönsson Dysell

Format

Kartonnage, E-bok

Produktion

Papper

Bokpapper träfritt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

Bookwell AB

Produktdetaljer

ISBN

9789113058894

Antal Sidor

208

Vikt (kg)

0.502

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

232

Bredd (mm)

157

Böcker av författaren

Om boken

Att 5:2-dieten är här för att stanna är det ingen tvekan om. I 5:2 enligt Anitha Schulman får vi ett högst personligt grepp om 5:2 - hur man faktiskt bryter ett mönster och gör den livsstilsförändring som man önskar.

När Anitha Schulman var gravid med sin dotter Penny gick hon upp 26 kilo. Två år senare hade hon fortfarande retfulla sju kilo kvar till matchvikten. Att bli av med dem visade sig bli ett helvete, och Anitha kände sig inte hemma i sin kropp. Hon testade alla dieter och träningsformer - inget funkade.

En bloggläsare tipsade om en ny diet där man fick äta vanligt fem dagar i veckan men bara äta 500 kalorier om dagen de två resterande dagarna. Anitha läste mer om dieten och tyckte den verkade vettig. Hon testade, och på två månader gick hon ner de sju kilo hon kämpat med i ett drygt år. 5:2 har gjort henne piggare, hon har fräschare hy och slipper matångesten som jagat henne förut.

Nu berättar Anitha om hur hon bröt sina befintliga mönster och ändrade sitt tankesätt. Hon coachar också två nyblivna 5:2:are och delar med sig av sina bästa recept för fastedagarna, med inspiration hämtad från hennes favoritplatser: Kerala i Indien, Mombasa i Kenya och Ischia i Italien.

Läs mer

Anitha Schulman

5:2 enligt Anitha Schulman