Ett renare liv

Författare

Tina Holt

Birgitte Magnussen

Översättare

Eva Andreasson

Ett renare liv

Svenska

2015-08-17

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Översättare

Eva Andreasson

Författare

Recensionsdag

2015-09-09

Publiceringsdatum

2015-08-17

Formgivare omslag

Pernilla Qvist

Bokinformation

Originaltitel

Renere liv

Originalspråk

Norska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Öjvind Naess, Isabel Watson

Format

Inbunden

Produktion

Papper

-

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113068626

Antal Sidor

170

Vikt (kg)

0.783

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

257

Bredd (mm)

214

Böcker av författaren

Om boken

Alla vill vi leva sundare, mer miljövänligt och grönare. Men hur gör man i praktiken? Hur rensar man sitt hem från giftiga produkter, hur äter man näringsrikt och naturligt, och hur lever man renare? I Ett renare liv får vi massor av praktiska tips och råd, recept och checklistor på hur vi kan rensa och rena oss själva, inifrån och ut.

Att leva renare ger dig mer energi, friskare hy, ett fräschare hem och en sundare kosthållning. I den här boken får du personliga, enkla och inspirerade tips om växtbaserad mat, ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter och miljövänliga tvättmedel, kläder och textilier. Första delen av boken handlar om mat och här får vi ta del av en mängd vegetariska recept på alltifrån juicer och glutenfri bakning till sunda frukostar, snacks, soppor, middagar och sötsaker. Vidare får vi lära oss en grön skönhetsrutin som ger oss strålande hy inifrån - vilka produkter vi ska leta efter och vilka ämnen vi ska undvika och hur man gör sina egna skönhetsprodukter. Även hemmet får sin beskärda del när vi lär oss om ekologiska kläder, hur man på bästa sätt tvättar dem och hur man städar på ett mer hållbart sätt. Till sist - hur tar man sin rena livsstil vidare?

I Ett renare liv får du massor av praktiska tips och råd på hur du kan leva renare - något som kommer gynna både dig själv, din familj och miljön runt omkring dig.

Läs mer

Tina Holt, Birgitte Magnussen

Ett renare liv