Helt glutenfritt

Författare

Maria Blohm

Jessica Frej

Helt glutenfritt

2018-03-14

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2018-03-14

Recensionsdag

2018-04-04

Formgivare

Anita Dahlberg

Formgivare omslag

Sanna Sporrong

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Sonja Dahlgren, Christina Sundien

Formgivare

Anita Dahlberg

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Träfritt obestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113080987

Antal Sidor

219

Vikt (kg)

1.02

Ryggbredd (mm)

27

Höjd (mm)

265

Bredd (mm)

198

Böcker av författaren

Om boken

Glöm de smuliga köpebröden, lär dig hantverket från grunden!

Sverige är ett av världens mest glutenintoleranta länder. Runt 150.000 svenskar tros lida av sjukdomen, som dyker upp allt senare i livet och är dubbelt så vanlig bland kvinnor som hos män.

Jessica Frej är tv-kock och drabbades själv av celiaki som barn. Tillsammans med den kända bagaren Maria Blohm bjuder hon här på sina bästa recept för allt du kan tänkas vilja baka utan gluten. Oavsett om du vill bjuda på fräscht frukostbröd, saftiga scones eller läckra pizzor hittar du enkla och pedagogiska recept och tekniker att luta dig mot.

Pizzan, pastan, pajen och bröden bakas med rena råvaror (inga mjölmixer), kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet. Och ingredienserna som havre, bovete, mandelmjöl, majsmjöl och nyponskalsmjöl är lätta att få tag på.

Aldrig förr har det varit så enkelt att baka eller så gott att äta glutenfritt bröd. Fritt från gluten men rikt på smak!

Läs mer

Maria Blohm, Jessica Frej

Helt glutenfritt