Lises Planering

Författare

Lise Hellström

Lises Planering

Svenska

2020-01-03

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Inspirationsböcker

Författare

Recensionsdag

2020-01-29

Publiceringsdatum

2020-01-03

Formgivare omslag

Sanna Sporrong Form

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Malin Poppy Darcy Mörner

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Obestruket t/f

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113099514

Antal Sidor

138

Vikt (kg)

0.593

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

231

Bredd (mm)

193

Böcker av författaren

Om boken

Känner du också att det är svårt att hålla reda på saker, att du vill ha en lugnare tillvaro och överblick på saker som ska hinnas? Då är analog planering något för dig. Lise Hellström har utarbetat ett system där du samlar allt som ska göras, idéer, tider att passa, kom-ihåg-listor och middagstips. En teknik som ger struktur åt vardagen men också inspiration till drömmar och en lugn stund för dig själv.

Det här är en bok om hur du kan leva hållbart och inte bli uppäten av alla måsten, utan istället skaffa dig överblick och energi som du kan ge vidare till andra. Papper och penna blir redskap för att planera och organisera ett liv som är långsammare och mer i takt med dig själv. För när du fäster saker på papper blir det lättare att prioritera rätt och stryka det som inte behövs.

Du får tips på hur du skapar månads- och veckoplaneringar, årsupplägg, familjekalendrar och listor. Det är en praktisk guide, men också en inspirerande och vacker bok där Lise delger massor av egna tankar och tips.

Läs mer

Lise Hellström

Lises Planering

Om boken

Att kunna skriva snyggt är en dröm för många. Lettering, som kan översättas med bokstavstecknande eller bokstavskonst, är en modern och lekfull form av kalligrafi. Lettering har alla förutsättningar att bli nästa stora trend efter scrapbooking och målarböcker för vuxna. Med Lises Lettering kommer du enkelt igång med ditt kreativa skapande och ser snabbt resultat.

Här får du massor av inspiration för att göra vardagen vackrare och ta fram personliga inrednings- och presentdetaljer som etiketter, kort, affischer, tavlor och inbjudningar. Eller varför inte ett t-shirttryck eller en tatuering!

Steg för steg lär du dig olika stilar - elegant, stöddigt, slarvigt, roligt eller 3D - och när de passar att använda. Du får tips på olika sorters pennor och andra verktyg. När lettering kombineras med illustrationer eller inredning, som en vacker gammal ram, blir det ännu mer intressant.

Läs mer

Lises Lettering

Lise Hellström

Lises Lettering