Krydda ditt eget brännvin

Författare

Sven Wingård

Krydda ditt eget brännvin

2008-09-10

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2008-09-10

Kategori

Vin & dryck

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Sven Wingård

Format

Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789150500165

Antal Sidor

64

Vikt (kg)

0.333

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

217

Bredd (mm)

157

Böcker av författaren

Om boken

Julskinkan, midsommarsillen och kräftorna? Rätter du lagar själv och som kräver sina drycker. Nu kan du överraska familj och vänner med att bjuda på eget kryddat brännvin av till exempel johannesört, plommon eller fläder ? örter och bär du hittar i din trädgård eller i skogen. Variationerna är stora och bara din fantasi sätter gränser. Med hjälp av Sven Wingårds lärorika bok kan även en nybörjare på området lyckas smaksätta sin favoritsnaps. Varje blomma och bär har sin smak och sin historia. Vi får ta del av de bästa recepten men även veta vilka örter och bär man inte bör använda. Det finns olika metoder beroende på vilken ört man använder. Även här lotsar oss författaren ? ört
för ört, bär för bär ? för att nå det bästa resultatet. Sven Wingård är journalist, tv-profil samt expert på brännvinskryddning. Han har gett ut flera böcker på området, bland andra Krydda brännvin och Nordiskt lexikon över brännvin.

Läs mer

Sven Wingård

Krydda ditt eget brännvin