Star

Författare

Pamela Anderson

Översättare

Carina Jansson

Star

Svenska

2008-08-15

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Carina Jansson

Författare

Recensionsdag

2008-09-01

Publiceringsdatum

2008-08-15

Bokinformation

Originaltitel

Star

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Format

Pocket, Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789150500318

Antal Sidor

341

Vikt (kg)

0.189

Ryggbredd (mm)

21

Höjd (mm)

178

Bredd (mm)

110

Böcker av författaren

Om boken

Pamela Andersons debutroman Star är rolig, utmanande och fängslande - ett måste för alla chick-lit fans och för alla som är det minsta nyfikna på att få en glimt in bakom kulisserna i Hollywood!

Pamela Anderson använder skamlöst sina egna erfarenheter för att skildra de mycket rika och glamourösa, och hon gör det på ett sätt som får oss att skratta högt under läsningen. Här möter vi uppblåsta egon, uppumpade D-kupor och hårdblonderade B-skådespelare.
Men det är också en berättelse om Star Wood Leigh, en vacker blondin med ett stort hjärta, naiv och troskyldig ibland, men med stor aptit på livet. Och med en äventyrslust som tar henne från småstadens dubbeljobb på skönhetssalonger och kaféer till modellkontrakt och kändispartyn bland de förmögna och hänsynslösa.

Hot spot - attityd, flärd och underhållning!
Hot spot är en ny utgivningslinje på Prisma där vi erbjuder den mest underhållande läsningen från de internationella bestsellerlistorna på svenska. Direkt till ett lågt pris! Det här är underhållande, heta böcker med attityd och flärd - som gjorda för alla som vill drömma sig bort en stund.

Läs mer

Pamela Anderson

Star