Dekorera till fest

Författare

Jessica Hoffmann

Dekorera till fest

Svenska

2009-11-03

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Inspirationsböcker

Författare

Publiceringsdatum

2009-11-03

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Tedd Soost

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789150500639

Antal Sidor

64

Vikt (kg)

0.373

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

218

Bredd (mm)

180

Böcker av författaren

Om boken

Jessica Hoffmann visar hur man gör effektfulla bordsdekorationer, välkomnande hallar, fräscha badrum och trivsamma vardagsrum när det bjuds upp till fest.
I boken finns det 10 fester för olika teman, tillfällen och årstider och baseras på de slags fester som vi oftast ordnar. Här får du massor av konkreta tips och lösningar som ger dig inspiration och lust att förnya dina fester.
Boken innehåller vårfest, dop, tjejmiddag, sommarfest, romantisk middag, kräftskiva, skördefest, halloween, glöggfest och nyårsafton.

Läs mer

Jessica Hoffmann

Dekorera till fest

Om boken

Julpyssel är så mycket mer än smällkarameller, pepparkakshjärtan och knäck, lim och piprensare. Man kan inreda hela sitt hem eller några rum så att det känns riktigt vackert och stämningsfullt. Jessica Hoffmann guider oss genom alla rum i hemmet och ger oss tips och idéer om hur man kan antingen inreda stort eller dekorera smått till årets största helg. Allt är enkelt men ändå sofistikerat och hela familjen kan vara med! Använd dig av saker du har hemma - kuddar och ljusstakar för att få fram den varma atmosfären. Utomhus kan du dekorera med enkla saker från naturen som kottar, mossa eller göra islyktor.

Läs mer

Julpyssel

Jessica Hoffmann

Julpyssel

Om boken

Sätt färg på tillvaron!

Vi har alla våra favoritfärger ? men vågar vi måla våra hem i dessa färger? Här skapas lusten att experimentera och leka med färg. Måla dina egna väggschabloner och förnya dina möbler med en
modern kulör. Det finns inga rätt eller fel! Författaren tipsar även om olika material och ljussättningar för att få fram de bästa effekterna i färgen.

Läs mer

Förändra med färg

Jessica Hoffmann

Förändra med färg

Om boken

Ditt hem är din borg! Att inreda och renovera är roligt men det krävs planering och kunskap för att det ska bli snyggt och funktionellt. I vilken ordning ska man börja? Vilka material ska man välja?
Här får du hjälp att från början göra något riktigt bra. Författaren guidar dig rum för rum och ger sina bästa tips för en lyckad förändring.

Läs mer

Förändra med inredningstips

Jessica Hoffmann, Kid Falk

Förändra med inredningstips

Om boken

Det är på tapeten att inreda med tapeter! Det finns nästan lika många idéer som det finns mönster. Släpp loss kreativiteten inom dig och låt dig inspireras av denna bok, vare sig du funderar på större tapetserarprojekt eller bara vill förändra ditt hem. Lär dig tapetsera små enkla vardagsting som galgar och blomkrukor.

Läs mer

Förändra med tapet

Jessica Hoffmann

Förändra med tapet

Om boken

Är du trött på ditt standardkök eller har du favoritmöbler som behöver fräschas upp? Du kan enkelt och billigt ändra det mesta i ditt hem, och behöver inte gå någon kurs för att klä om favoritfåtöljen. Här får du tips på hur gamla saker du har tröttnat på kan förnyas, t ex så kan ett bord enkelt bli en divan!

Läs mer

Gammalt blir som nytt

Jessica Hoffmann

Gammalt blir som nytt