100 under 100

Författare

Johan Åkesson

Måns Renntun

Lovisa Madås

100 under 100

Svenska

2009-05-14

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Kunskap

Författare

Publiceringsdatum

2009-05-14

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Flexband, Flexband

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789150500752

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.275

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

194

Bredd (mm)

147

Böcker av författaren

Om boken

Med 100 stockholmstips som alla kostar mindre än 100 kronor att uppleva, är detta boken alla stockholmare och turister bör ha i sin ägo. Detta är den ultimata budgetguiden till Stockholm. Men allt här i är inte billigt, men alla har råd. En öl för 74 kronor är dyrt. Men stans bästa öl är värd 74 kronor. Bara du vet var du hittar den. "100 under 100" känns invigd och initierad. Läsaren förstår att vi har upplevt tipset och jämfört det med något annat. Läsaren ska se detta som en guide till att vara stockholmare, uppleva staden så som den mest invigde huvudstadsbon gör.
Skribenterna Johan Åkesson och Lovisa Madås har med sina flera års erfarenhet från att tipsa om huvudstadens främsta upplevelser i DN På stan och Allt om Stockholm, bäst koll i hela Stockholm. Faktiskt. Och det lyser genom i texterna. Budget är främsta ledordet. Men även lyx får plats, så länge det är billigare än 100 kr. Hemligt blandas med etablerat, men alltid skrivet med koll.
Texterna skrivs rappt, humoristiskt och kaxigt. Läsaren kan genom tipsen ana stans trender, förstå vad som är en klassiker och vilket utbud som finns i vilken stadsdel.
De 100 tipsen får Stockholm att upplevas som en internationell storstad. Och de 100 tipsen inspirerar till att uppleva staden alla tider på dygnet. Allt under devisen; alla har råd att uppleva Stockholm!

Läs mer

Johan Åkesson, Måns Renntun, Lovisa Madås

100 under 100

Om boken

Våra vänner vet inte alltid hur mycket vi bryr oss om dem. Men vi vet vad de betyder för oss. Vi följer varje steg de tar, från tv-soffan eller hängandes över laptopen, och suger in allt vi får veta om dem och deras liv. Vännerna i rutan tar med oss till platser vi aldrig själva skulle besöka, de hjälper oss fly en grånande vardag och finns alltid där för oss i de ensammaste av stunder. Och det är så bekvämt eftersom umgänget aldrig är längre bort än ett knapptryck. Det här är boken för oss som insett att Carrie Bradshaws skofetisch bör tas på allvar. För oss som vet hur smart Homer Simpson egentligen är, att det faktiskt är lite synd om George Costanza och att ingen skulle överleva om inte Jack Shepard fanns att tillgå. Så ta chansen att samla dina gamla vänner och nya bekantskaper i en och samma bok.

Läs mer

George, Carrie, Dexter

Johan Åkesson

George, Carrie, Dexter