Mord vid Themsen

Författare

Neil Richards

Matthew Costello

Översättare

Katarina Jansson

Charlotte Sirc

Mord vid Themsen

Svenska

2021-02-10

Utgivet av: Tiden

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Kriminalromaner

Översättare

Katarina Jansson, Charlotte Sirc

Författare

Neil Richards

,  

Matthew Costello

Publiceringsdatum

2021-02-10

Formgivare omslag

Denise Leonéus

Bokinformation

Originaltitel

Cherringham - Murder on Thames

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Serie

Morden i Cherringham

Läsordning

3

Produktdetaljer

ISBN

9789151504223

Böcker av författaren

Om boken

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

Sarah Edwards har precis flyttat tillbaka till Cherringham när hennes barndomsvän Sammi hittas död i Themsen, floden som förbinder deras by med London. Polisen avskriver Sammis död som en drunkningsolycka, men Sarah förstår att något inte stämmer. En annan nykomling i Cherringham är Jack Brennan, en förtidspensionerad mordutredare från New York som tagit sin tillflykt till den engelska landsbygden. Tillsammans bestämmer sig Sarah och Jack för att lösa fallet med Sammis gåtfulla död.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Mord vid Themsen är fall nr 1.

Läs mer

Neil Richards, Matthew Costello

Mord i sommarkvällen