Mauds bästa tårtor

Författare

Maud Onnermark

Mauds bästa tårtor

Svenska

2007-04-10

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Publiceringsdatum

2007-04-10

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Pepe Nilsson

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151847566

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.948

Höjd (mm)

270

Bredd (mm)

230

Böcker av författaren

Om boken

Tv-kocken Maud Onnermark är välkänd hos en stor publik för sina lättlagade och pålitliga recept. I den nya boken bjuder hon på sina 50 godaste tårtor. Såväl klassiska favoriter som mer nyskapande. Tårtor är mer än bara sockerkaka!

Rulltårtor, lättbakade tårtor, smala tårtor, festlig bröllopstårta, tårtor för många, folkliga tårtor, färskosttårta, pajdegstårtor.
Mauds bästa tårtor innehåller ett femtiotal recept på tårtor för alla tillfällen - från biskvitårta till äppelkaka.
Förutom de läckra recepten delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips för garnering och ger förslag till många olika smaksättningar.
En inpirerande bok för alla som planerar ett tårtkalas!

Läs mer

Maud Onnermark

Mauds bästa tårtor

Om boken

Boken för dig som gillar lättlagad mat! Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept både som TV-kock och från tidningarna Allt om Mat och LagaLätt. I Mat med Maud har hon samlat sina favoritrecept på god, lätt och enkel bjudmat. Från små drinktilltugg och förrätter till bufferätter, huvudrätter och smaskiga desserter. Här bjuds på rätter till alla tillfällen. Mat med Maud är inspirerande, recepten är lockande och lätta att laga. Med handgreppsbilder och många enkla knep blir matlagningen roligare och maträtterna läckrare! ? Man ska inte krångla till det i köket, säger Maud. Sedan är det otroligt viktigt att man kan förbereda bjudrätterna, så att man som värd eller värdinna kan ägna sig åt gästerna istället för att stå i köket på kalaset. Ur innehållet: ? Inledning om lättlagad mat ? Tips och råd vid matlagning ? Drinktilltugg ? För- och Bufférätter ? Pasta & Paj ? Fisk ? Kyckling ? Kött av olika slag ? Grönsaksrätter ? Desserter Maud kombinerar också recepten till tolv festliga menyer för olika tillfällen ? höst, vår, fest, italiensk, asiatiskt, snabbt & lätt, utflykt m.m.

Läs mer

Mat med Maud

Maud Onnermark

Mat med Maud

Om boken

På mångas begäran kommer nu äntligen en ny samling med de bästa Fredagsgourmet-recept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Nya Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen! Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept). Bläddra och låt dig inspireras!

Läs mer

Nya Fredagsgourmet

Maud Onnermark, Anna Förster

Nya Fredagsgourmet