Känd till 4 %

Författare

Deborah Schoeneman

Översättare

Helena Stedman

Känd till 4 %

Svenska

2007-07-19

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Helena Stedman

Författare

Publiceringsdatum

2007-07-19

Bokinformation

Originaltitel

4% Famous

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Hot Spot

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151848600

Antal Sidor

360

Vikt (kg)

0.444

Ryggbredd (mm)

28

Höjd (mm)

212

Bredd (mm)

143

Böcker av författaren

Om boken

Deborah Schoenemans debutroman, Känd till 4 %, är en närgången skildring av en bisarr industri, full av karaktärer och hemligheter som är lika mörka och förföriska som staden de rör sig i, New York.

22-åriga Kate Simon vill helst se sig som en grävande reporter när hon får jobb som skvallerkrönikör på New York Examiner. Hon ska mingla med de inbjudna men hålla huvudet kallt - det ingår i jobbet att alltid vara den sista som lämnar en kändisfest, och att vara beredd att rapportera om det efteråt.
Kate kastas in i en lika glittrig som solkig värld av mutor och rykten. Tillsammans med sina kollegor Tim Mack och Blake Bradley utforskar hon Manhattans undre värld medan stadens höjdare navelskådas. Ytterligheterna visar sig hänga tätt ihop.
Men alla tre får lära sig att det inte är lätt att hålla distansen när man väl tillhör den innersta kretsen. Och särskilt inte när man själv får känslor som inte kan styras, och hemligheter som måste hållas.
I en tillvaro där allt snurrar med blixtens hastighet är relationerna lika flyktiga som kändisgraden hos de celebriteter de bevakar. Vänner, älskare och fiender kommer och går. De unga krönikörerna måste själva komma på vem som är värd att stå upp för. Och vad som är värt att försvara.

Läs mer

Deborah Schoeneman

Känd till 4 %