Hundskolan

Författare

Christina Ingerslev

Översättare

Marianne Kristoffersson

Hundskolan

2007-09-21

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Husdjur/sällskapsdjur

Översättare

Marianne Kristoffersson

Författare

Publiceringsdatum

2007-09-21

Bokinformation

Originaltitel

Hundeskole

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Lars Gejl

Format

Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151848976

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.536

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

251

Bredd (mm)

176

Böcker av författaren

Om boken

Om vi förstår hundens natur, kan vi lättare uppskatta hunden för vad den är: ett rovdjur med anlag för jakt och behov av socialt umgänge.

Hundskolan beskriver hur du skapar en harmonisk samvaro med din hund, där både du och hunden är glada och tillfreds. Kontakt och kommunikation är nyckelorden för att bygga upp en relation där hunden vill samarbeta, där den kommer när du kallar, går fint i koppel och på det hela taget är en fröjd att vara tillsammans med. När den lilla valpen hämtas hem och blir en ny familjemedlem drömmer de flesta om att få en sådan relation till sin hund.
Denna känsla av förståelse och samhörighet, av trygghet och ömsesidig glädje är möjlig att uppnå om du känner till och förstår hundens behov och är villig att göra en insats för att skapa ett bra liv åt hunden.
Denna bok är avsedd för alla hundägare som har tid och lust att sätta sig in i hundens värld och i gengäld få sin hunds villkorslösa kärlek.
Denna bok försöker enkelt och kortfattat redogöra för principerna i modern hundträning. Förhoppningsvis ger boken inspiration till vidare läsning och fördjupning om hundens inlärning, sociala liv, språk m.m.

Läs mer

Christina Ingerslev

Hundskolan