Golfarens problemlösare

Författare

Steve Newell

Översättare

Thorbjörn Nilsson

Lena Sellberg

Golfarens problemlösare

2008-04-23

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Sport

Översättare

Thorbjörn Nilsson, Lena Sellberg

Författare

Recensionsdag

2008-05-05

Publiceringsdatum

2008-04-23

Bokinformation

Originaltitel

Golf cures and fixes

Originalspråk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151849720

Antal Sidor

176

Vikt (kg)

0.826

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

237

Bredd (mm)

219

Böcker av författaren

Om boken

Vill du lära dig en enkel och naturlig sving, att slå rakare och bli av med din slice eller förbättra din puttning? Att läsa Golfarens problemlösare är som att ha en tålmodig tränare bredvid sig. Någon som analyserar svingen och ger praktiska förslag på förbättringar.

För många golfare handlar spelandet om att slå en serie slag, och därefter ägna sig åt en kvalfylld utredning om varför bollen inte gick så rakt och fint mot flaggan som det var tänkt.
Golfarens problemlösare är boken som förbättrar din golf i ett slag. Med hjälp av förklarande texter och tydliga steg-för- steg-illustrationer visas exempel på problemslag tillsammans med övningar och lösningar som du kan använda.
Boken är indelad i kapitel efter klubbtyper och de vanligaste problemen med just den klubbtypen. På så sätt fungerar boken som en uppslagsbok, där du slår upp det problemslag du vill kurera dig från.
Golfarens problemlösare är en bok du kan ha glädje och nytta av, oavsett om du är nybörjare, en klubbspelare med många års erfarenhet, eller en duktig amatör.
Boken är helt enkelt skriven för alla golfare som vill förbättra sitt spel och få lägre score. Det vill vi väl allihop, eller hur? Ju bättre du spelar, desto roligare blir det med golf.

Läs mer

Steve Newell

Golfarens problemlösare