Hund i stan

Författare

Solveig Sigridsdotter Thörnblom

Hund i stan

Svenska

2008-08-14

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Husdjur/sällskapsdjur

Författare

Recensionsdag

2008-09-01

Publiceringsdatum

2008-08-14

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Birger Larsson

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151850443

Antal Sidor

128

Vikt (kg)

0.433

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

217

Bredd (mm)

176

Böcker av författaren

Om boken

Allt fler personer skaffar hund. Det ökande antalet hundar i stan kan ge upphov till dråpliga situationer men också ställa till med problem.
Hund i stan är en lathund för den som vill ha snabba svar på funderingar som uppstår i vardagen med hund.

Med det ökande antalet hundar i stan följer att fler hundar ska samsas på en begränsad yta, och många gånger är det relativt nyblivna hundägare som ska bemästra alla dessa situationer som uppstår till följd av att man har en hund.
Denna bok ska hjälpa stadshundägaren i frågor som dyker upp i vardagen. Funderingar som uppstår i mötet med andra människor, med eller utan hund, i mötet med andra hundar, med eller utan människa. Funderingar som dyker upp under promenaden på trottoaren, i parken, på bussen, på spårvagnen, eller i klädbutiken.
Ställen där hundägaren förr, före livet med hund, gick helt obehindrat, väcker plötsligt en massa tankar, då en fyrbent kamrat följer med. Boken fungerar som en handbok, en lathund, för den som vill ha snabba svar på nog så besvärande vardagliga situationer.
Boken tar upp gällande lagstiftning kring hundägandet, vad man ska tänka på vad gäller smittorisker i rastgårdar, de viktiga vaccineringarna, vad som händer på hunddagis och en mängd roliga tips på vad man kan hitta på tillsammans med hunden, som till exempel besöka hundrestauranger eller hundfik.

Läs mer

Solveig Sigridsdotter Thörnblom

Hund i stan