Jill Mansell

Foto: Privat Copyright: Jill Mansell

Utforska författaren

Jill Mansell arbetade i många år som tekniker på en neurologiskt klinik, och debuterade som författare 1991. Hon har haft stora framgångar med sina modernt romantiska och varma romaner.

Utgivning

Om boken

Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Två singlar som möts och lyckan är nästan gjord. Men det är inte säkert att de har ödet i sina egna händer.

Det är inte kärlek Lottie Carlyle letar efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i den idylliska byn vid havet, med sina - oftast - väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar.
Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar henne intresse blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; Seb är svår att värja sig ifrån, men samtidigt är han ju inte Tyler. Och kanske är han inte ens den han utger sig för att vara? Lotties tillvaro blir alltmer komplicerad.
Vad ska den sanna kärleken göra nu?

Läs mer

Jill Mansell

Ta den du vill ha