Ta den du vill ha

Författare

Jill Mansell

Översättare

Cecilia Falk

Ta den du vill ha

2007-07-16

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Cecilia Falk

Författare

Publiceringsdatum

2007-07-16

Bokinformation

Originaltitel

Making Your Mind Up

Originalspråk

Svenska

Serie

Hot Spot

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151848402

Antal Sidor

448

Vikt (kg)

0.555

Ryggbredd (mm)

35

Höjd (mm)

216

Bredd (mm)

143

Böcker av författaren

Om boken

Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Två singlar som möts och lyckan är nästan gjord. Men det är inte säkert att de har ödet i sina egna händer.

Det är inte kärlek Lottie Carlyle letar efter när hon träffar sin nya chef, Tyler Klein. Hon är nöjd med sitt lugna liv som det är: med det vackra huset i den idylliska byn vid havet, med sina - oftast - väluppfostrade barn och den vänskapliga relationen till sin charmige men slarvige ex-make. Men Tyler visar sig vara helt perfekt för Lottie. Som i sagan ungefär. Snart har hon fallit för honom, och han för henne. Men ändå kan de inte börja leva lyckliga i alla sina dagar.
Lotties barn avskyr nämligen Tyler. Och när charmören Seb visar henne intresse blir barnen som tokiga i honom istället. Lottie blir förvirrad; Seb är svår att värja sig ifrån, men samtidigt är han ju inte Tyler. Och kanske är han inte ens den han utger sig för att vara? Lotties tillvaro blir alltmer komplicerad.
Vad ska den sanna kärleken göra nu?

Läs mer

Jill Mansell

Ta den du vill ha