Murdoch Books

Utforska författaren

Utgivning

Om boken

Den här boken är en kärlekshyllning till muffins och cupcakes.

Muffins & cupcakes tar dig med till en svunnen tid, när te serverades i vackert porslin och gästerna självklart fick handskrivna inbjudningar. Låt dig inspireras, och lär dig baka både enkla och avancerade recept. Upptäck en värld av kreativa, vackra, speciella, klassiska, eleganta och överdådiga muffins och cupcakes.

Läs mer

Murdoch Books

Muffins och cupcakes

Om boken

Kyckling är enkelt att tillaga och lätt att variera, och dessutom tycker nästan alla om kyckling, både gammal och ung. I Kyckling hittar du 100 nya recept på kycklingrätter för hela familjen - allt ifrån soppor och grytor till sallader och pastarätter. Testa till exempel en asiatisk currygryta eller varför inte en marockans kycklingrätt med couscous? Prova dig fram med nyskapande recept och inspirerande bilder.

Läs mer

Kyckling

Ebba Wachtmeister, Murdoch Books

Kyckling

Om boken

Skapa ditt eget buffébord för dina vänner, och bjud på en mängd härliga smårätter - alltifrån asiatiska godbitar och orientaliska frestelser till tapas, vackra snittar och kryddstarka röror.
Recepten varierar i svårighetsgrad och kommer från alla delar av världen. Här finns något för alla smaker!

Läs mer

Smårätter

Ebba Wachtmeister, Murdoch Books , Per Gustafson, Malin Söderström

Smårätter

Om boken

Oavsett om du vill ha något svalkande, lätt och uppfriskande eller något varmt, smaskigt och lyxigt, hittar du den perfekta desserten här. De här smarriga sötsakerna ger dig en perfekt avrundning på middagen, och den riktigt inbitne hittar goda desserter för alla årstider.

Läs mer

Desserter

Jan Hedh, Murdoch Books

Desserter

Om boken

Pasta är enkel, mångsidig och mättande mat och därför en självklar favorit i många kök. Oavsett om du vill svänga ihop en snabb vardagsrätt eller imponera på gästerna med en avancerad anrättning är pasta det perfekta valet.

Läs mer

Pasta

Murdoch Books , Pamela Westland

Pasta

Om boken

När hösten är här äter vi gärna rykande heta soppor och grytor, värmande pastarätter och kryddstarka wokrätter. Här finner du recepten.

I den här boken hittar du hopkok från världens alla hörn, med varierande råvaror som fisk, skaldjur, kyckling, kött och grönsaker. Massor av snabba och enkla vardagsrätter men också spännande festrecept, alla framtagna för att värma och lysa upp mörka höstmiddagar.

Läs mer

Soppor, grytor, pasta & wok

Murdoch Books

Soppor, grytor, pasta & wok

Om boken

Alla har vi olika smak, men de allra flesta är svaga för olika typer av sötsaker. I den här boken hittar du något för alla tillfällen, såväl födelsedagsfesten och fredagsmyset som fikarasten och vardagsmiddagen.

Här finns allt från tårtor, pajer och kakor, till glass och desserter! Varför inte unna dig något redan i dag, till exempel ananas- och pekannötkaka, amarettofyllda persikor, grillade fikon med ricotta eller kanelglass?

Läs mer

Desserter & bakverk

Murdoch Books

Desserter & bakverk

Om boken

Vegetarisk mat behöver inte vara tråkig eller enformig - tvärtom!

Lär dig använda massor av olika sorters grönsaker, rotfrukter och frukt till både nya och spännande rätter och klassiska recept. Vegetariskt innehåller både förrätter och varmrätter, samt soppor och sallader. Varför inte testa att göra en helvegetarisk meny?

Läs mer

Vegetariskt

Murdoch Books

Vegetariskt

Om boken

Idag finns det ett stort utbud av trevliga fiskar och härliga skaldjur att få tag i, så det finns inga ursäkter att inte kunna laga utsökta rätter på nolltid. Fisk och skaldjur är nyttiga ingredienser, de är ofta enkla att tillaga och fungerar väl med många olika sorters smaker. I den här kokboken hittar du såväl vardagsrätter som festmåltider, och tidlösa klassiker såväl som nyskapande rätter från världens alla hörn.

Läs mer

Fisk & skaldjur

Murdoch Books

Fisk & skaldjur

Om boken

En matig och nyttig sallad är utmärkt middagsmat, men kan också serveras som ett härligt tillbehör till huvudrätten. Med spännande smaker fårn jordens alla hörn och med säsongens färska råvaror blir salladen en given favorit på matbordet.

Läs mer

Sallader

Murdoch Books

Sallader

Om boken

Soppor är något av det enklaste man kan laga - kanske är det därför de är så populära. Bland dessa recept finner du något för alla smaker, oavsett om du är sugen på ett krämigt hopkok eller någon kryddigare variant. Det finns också gott om klassiska och rejäla soppor som kan tillfredsställa de mest hängivna soppälskarna.

Läs mer

Soppor

Murdoch Books

Soppor