Viveka Blom Nygren

Utforska författaren

Viveka Blom Nygren är certifierad yogalärare och driver "Atmajyoti" i Stockholm och "Stationshuset" i Saltsjöbaden. Hon har utövat Ashtanga Vinyasa Yoga sedan år 2000, men kom redan i kontakt med yoga under graviditeten 1990.
Viveka har tidigare gjort två mycket framgångsrika yoga-dvd, en som vänder sig till nybörjare och en till fortsättningselever.

Utgivning

Om boken

Gravida kvinnor som yogar känner sig friskare och slipper vanliga gravidåkommor som t.ex. svullna ben, åderbråck, ond rygg, foglossning och högt blodtryck. Yogan ger dessutom ett lugn och en inre tillfredsställelse vilket gör att dessa kvinnor är mindre spända, mindre oroliga och sover bättre.
I 30-minuters gravidyoga instruerar författarna hur du kan göra gravidyogapass i hemmamiljö på ett enkelt sätt, samt ger exempel på andning och avslappningsövningar. Du kan också läsa om hur man ger enklare massage, fotbad samt kostråd.
Denna bok ingår i en serie om fyra böcker. De andra titlarna är: 30-minuters yoga - för bättre balans och styrka i livet, 30-minuters SPA -självkänsla, välmående och vardagslyx, 30-minuters pilates - hitta din kraft och inre styrka.

Läs mer

Viveka Blom Nygren, Marie Stangel

30 minuters Gravidyoga

Om boken

Yoga betyder förening av kropp, tanke och själ. Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre. Detta i sin tur leder till känsla av välbefinnande och lugn. I 30-minuters yoga instruerar författaren hur du kan göra yogapass i hemmamiljö på ett enkelt sätt, samt ger exempel på andning och avslappningsövningar. Denna bok ingår i en serie om fyra böcker. De andra titlarna är: 30-minuters gravidyoga - för ditt välbefinnande när magen växer, 30-minuters SPA -självkänsla, välmående och vardagslyx, 30-minuters pilates - hitta din kraft och inre styrka.

Läs mer

30 minuters Yoga

Viveka Blom Nygren

30 minuters Yoga