David D-Flex Seisay

Foto: Jimmy Hansen

Utforska författaren

David "D-Flex" Seisay är född i Skåne men uppvuxen i New York. Idag driver han det framgångsrika fitnessföretaget House of Fitness och är något av en träningsguru. Han har tränat kändisar som Mikael Persbrandt, Joakim Nätterqvist och Marie Serneholt. Han har dessutom haft en musikkarriär, bland annat tillsammans med Rob'n'Raz.

David bloggar på Aftonbladet: http://bloggar.aftonbladet.se/dflexyourbody/

Utgivning

Om boken

I den här boken delar den personliga tränaren David D-Flex Seisay med sig av sina proffsråd vad gäller både träning, kost och hälsosam livsstil. Stjärnor som Mikael Persbrandt, Joakim Nätterqvist, Carolina Gynning och Marie Serneholt har alla kommit i toppform med hjälp av fitnessexperten D-Flex.

Health is wealth är David Seisays mantra. Det värdefullaste vi har är våra kroppar, och vikten av att ta hand om hälsan och kroppen kan inte nog understrykas. Det är upp till var och en att ta beslutet att komma igång, sedan tar David över och guidar dig till en stark, pigg och sund kropp. Efter att ha arbetat i 20 år som personlig tränare vet David precis var fallgroparna kan dyka upp. Han lotsar dig förbi fällorna och ger dig ny energi att fortsätta mot målet du satt upp. Som sidekick i boken har han skådespelaren Joakim Nätterqvist, som tränar regelbundet med David efter att han maxat formen inför sin roll som den vältränade tempelriddaren Arn.

I boken presenteras ett exklusivt 4-veckors träningsprogram med varierade övningar som passar både nybörjare och de som har mer erfarenhet av träning. Varje dag ges även förslag på sunda och goda måltider. Målet är att vara på god väg mot drömkroppen efter en månad med D-Flex som vägvisare och personlig tränare.

Läs mer

David Seisay, Anna Sandström, Gunilla von Wachenfelt

Träna med D-flex