Vinn de senaste pocketnyheterna!

Datum

19 Mars 2018

Varje månad tävlar vi ut våra aktuella pocketnyheter. För att delta i tävlingen behöver du bara svara på frågan nedan:

STHLM Grotesque är Hanna Lindbergs andra bok i serien om journalisten Solveig Berg. Vad hette den första?

VINNAREN ÄR DRAGEN och meddelad. Månadens lyckliga vinnare är Ann-Katrin Sörensdotter i Visby.

 

Mars månads pocketnyheter är:

STHLM Grotesque av Hanna Lindberg

STHLM Grotesque är en thriller om vad som pågår bakom lyxkrogarnas fina fasader. En spännande berättelse om att fly sitt förflutna och om hemligheter med förödande kraft.

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru

Johannes Anyurus roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar handlar om hopp och hopplöshet i dagens Europa, om vänskap och svek, och om terrorns och fascismens teater. Boken belönades med Augustpriset för förra årets bästa svenska skönlitterära bok.

Här är jag av Jonathan Safran Foer

Med sin nya roman visar Jonathan Safran Foer återigen prov på samma högenergiska, dråpliga och känslostarka prosa som gjorde honom till omtalad författare redan som tjugofemåring. Här är jag, som är hans hittills mest personliga verk, har hyllats av kritiker världen över.

Flytten till Cornwall av Liz Fenwick

38-åriga konstnären Maddie Hollis blir änka samtidigt som hon ärver ett hus i Cornwall efter en kvinna hon inte känner. I alla fall tror Maddie inte det. Hon beslutar sig för att ta vara på arvet och bryter upp från London i förhoppning om att flytten till Cornwall ska ge henne och hennes tonåriga styvdotter Hannah en ny start i livet.

Calendar Girl – Begärd av Audrey Carlan

Mia Saunders har knappt hunnit flytta till Los Angeles innan hon får beskedet att hennes pappa har blivit grovt misshandlad för att han inte betalat en enorm spelskuld. Och inte nog med det, det är hennes ex-pojkvän Blaine som står bakom misshandeln och utpressningen. Mia ser en enda lösning, och det är att börja jobba på hennes mosters företag Exquisite Escorts. Uppdraget: att tillbringa en månad åt gången tillsammans med rik man och vara hans dejt i alla sorters sammanhang. En rik man som hon dessutom inte behöver ligga med om hon inte själv skulle vilja. Det skadar förstås inte att den första killen är en het Hollywood-regissör.